Blog

1Penulisan blog cara Darwish & Darwisya dididik mengenal huruf al Quran, hingga kedua mereka mampu menghafaz al Quran 30 Surah terakhir pada umur 3 tahun 
Lebih kepada perkongsian membesarkan anak dengan cara Islam.  Merancang dan melaksanakan rancangan membesarkan seorang khalidah di akhir zaman.
Tips-tips atau perkongsian yang menggalakkan kehidupan rumahtangga yang harmoni yang akan menjadi asas kepada pembentukan anak yang tenang jiwa dan fikirannya
Tidak semua indah dan biasa-biasa sahaja. Dalam perjalanan mendidik anak, tentu ada cabaran. Kategori ini adalah perkongsian pelbagai cabaran membesarkan anak. 
Pengetahuan dunia Islam secara Am. Artikel seperti 15 keutamaan hari Jumaat, Rahsia bulan Shaaban dan sebagainya dipaparkan untuk perkongsian ilmu pengetahuan semua. 
Perkongsian dunia ilmu perubatan komplimentari. Ilmu perubatan alternatif, semulajadi. Kegunaan untuk anak dalam merawat masalah mental dan fizikal.
Artikel tentang bagaimana menjana pertumbuhan minda dan fizikal yang baik dan sihat untuk anak dan ibubapa.  Artikel seperti 10 makanan terbaik untuk otak adalah antaranya.

Anda suka menulis coretan ilmu mendidik anak anda di facebook? Apa kata anda kongsikan juga disini? Kami jemput mereka yang sudi berkongsi artikel yang boleh dimanfaatkan umum untuk berkongsi disini.  

 

 

Dapatkan Tip Secara PERCUMA!
Panduan Mengajar Anak Menghafal AlQuran Dari Bayi Terus Ke Emel Anda
Senarai Menunggu We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.